Pieter Nieuwlandstraat 3
3514 HA Utrecht
T: 030 7370048
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pieter Nieuwlandstraat 3 3514 HA Utrecht
T: 030 7370048 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Proloog

In 2010 ging ActualBikeWear, de webshop voor Italiaanse fietskleding online. Twee jaar werd de winkel aan de Pieter Nieuwlandstraat in Utrecht geopend. Eigenaar Moniek van der Velden struint beurzen af op zoek naar de mooiste outfits. Haar passie voor fietsen vormt de basis van ActualBikeWear. “Als fietsen niet uit je leven weg te denken is, zorg je naast een goede fiets voor goede kleding. Bij een fiets-lifestyle hoort een mooie outfit.”

Mens en Wijk foto2

Naast het aanbod van Italiaanse topmerken staat ActualBikWear ook garant voor goede service. Moniek: “Niets is vervelender dan gespecialiseerd materiaal te willen kopen en daarbij geen advies kunnen krijgen. ”Omdat ik zelf fiets, weet ik hoe kleding zit en welk effect het materiaal heeft. Wat een product van ActualBikeWear belooft te doen, doet het ook. Deskundig en persoonlijk advies vind ik belangrijk. Ik geef klanten een op maat gesneden advies mee.”

 

ActualBikeWear stelt aan de hand van inspiratie opgedaan in de wielerwereld tweejaarlijks haar collectie samen. Uit A-merken wordt een uitgebalanceerde mix aan fantastische wielerkleding geselecteerd. Comfort en functionaliteit zijn daarbij vooropgestelde eisen. Moniek: “Comfort omdat je tijdens het fietsen geen last moet hebben van stiknaden of ondeugdelijke zemen. Functionaliteit omdat warmte naar gelang het seizoen afgevoerd dan wel vastgehouden moet worden. Daarnaast mag fietskleding er natuurlijk mooi uitzien."

Lees ook: Wat anderen over ons schreven

 Leven foto